Friday, May 26, 2017

SKYTREX

Ramadhan tibe, Ramadhan tibaaa~

Kali ini kita sambut puasa dekat rumah yeayyy! Kalau tahun lepas kita puasa dekat UTM sambil hadap final eh ye ke eh ala lupa lak hahaha. Tapi aku serious serioussssss nak kuih dekat bazaar JB tuu. Kuih jepun kot nama dia. Dia macam apam balik, tapi dlm tu ada cokelat. Weh sedappp! Dekat sini tkde punnn tk jumpaaa kenapaaa, adakah ini bermakna saya kena turun jaybeeee hihihih

Sebenarnya tetibe nak up post ni sebab dah lama tk membebel yang panjang punyaaa haha. Sekalii aku nak habaq sikit pasal Skytrex dekat Shah Alam nun jauh disana fuhhhh~

Mula nya kami kami kami nii mcm dah lama tak berjumpa, iya la sorang praktikal sini sorang praktikal sana. Masing masing busy dengan kerja, ini baru praktikal, belum kerja lagi. Kalau kerja i rasa 3 tahun sekali kot la berjumaa. Haha tp inshaAllah i try keep in touch tp kalau u yang tk nak keluar ngan i tkpe laa i paham. #tolongccdekatshey #cekapdiabusyapasgttu #tkmerajukpun #iokay.

So semua macam okay jum keluar tapii taknak shopping mall, kita buat something lain lakk. Haha mastu mcm mana end up with this crazyy idea. Kahkah masa membeli tu semua macam alright je, Bila dah tiba hari kejadian, ha ko padan muka haha. Tapi masa hari kejadian tu Amalina tak dapat hadikan diri sebab kena buat taking off. Huhuhu #qslife sangatt. Takpe la nak paksa pergi pun mcm tk baik karang dia tk siap nanti measurement dia. Tapi Aku dengan Maira dah macam alahhhhh.... Kita orang dah plan nak celebrate birthday kot. Sehari sebelum tu pergi beli hadiah. Itu laa masa birthday sorg sorg takk nak pergi sambutt, tunda tunda ha ko terus celebrate untuk tiga orang sekalii. hahaha 

Level kami amek ni level Big Thrill (Intermediate). Kita dah book siap siapp before pergi, sebab murah kott eh entah la i tk ingat. Hahaha maaf kan laaa i!! Tapi serious mencabar gak ahh. Perasaan dia macam aku boleh ke buat niii. Tapi lepasa dah lepas halangan macam laa okay je. Kira tempat ni macam built confident and muscle. Hahaha masalahnya muscle semua orang terkejut sebabnya tak tak warm up. Dah tahu nak guna semua angkota badan dan muscle tapi tak warm up padan mukaa. Balik tu memang badan sengal habis. Seminggu gak ah nak hilang. So akak nak pesan dekat sini, jangan acah superman. Warm up laa, kalau engko memang dah lama tk bersukan lepas tu tk warm up pastu panjat panjat, memang padan muka la hahaha.




Pape pun syiok gak huhu tapi mungkin bukan untuk kali kedua. Hahaha tapi lepas ni kita try water rafting jummmm! Hahah ajumm laaa ajumm laaa.

Car booth surprise celebration.
Hahahah maaf laa tk well prepared sangat. Tapi itu je mampu kami lakukan. Before gerak, Maira datang rumah I, so time tu hias la sikit sikitt sebab nantii tk payah bersusah payah nak nyorok nyorok dekat sanaa.

Dah setel main situ semua, gerak makan lu weh lapar gila kott. Badan pun dah mashammmm hahah tp lantak makan je dulu. Pastu singgah masjid nak solat mandi semua haha pastu dekat sini celebrate. Haha #sambutbirthdaycaraisalam #sederhanaitucukup. Tapi maaf girls kalau tk fun, sebab dalam masjid tkleh pasang radio lagu happy birthday kuat kuat. hahah whatever it is, we were still remembered your birthday. Iloveyouu! :) Gosh i miss ma girls.





Anggap je la Amalina dekat sebelah Shaa tu. Hahaha



Sorry again kalau macam tah papeee punya celebration! Nest year lak I try yang grand grand eh hehehehhe muahh! Jum water rafting weh ahahahaha ni kalau Amalina takde I merajuk setahun!