Tuesday, December 6, 2016

QASIH 2016

QASIHHH~
MENGAPA MERINDUU~
KERNAA~
CINTAKU PADA MUU~
TIDAK TERHITUNG JARI JEMARI KAKUUU~

Ok lantak lirik salahh. Lantakkk, yang penting program sudah habis! Yeayyyyy

Cerita dia masa sem lepas akhir sem tu, Dr panggil ke bilik jumpa dia ingat ke apa sekali dia bagi tahu pasal program Qasih ni. Katanya dah lama tak buat, last masa 2012. Pastu dia mintak kami kami handle. Jadi sem ni la start buat plan semua bagaii. Meeting almost everyweek Rabu pagi sebab kami takde kelas, fuh sebagai student kalau tkde kelas pagi, memang akan lajak kan tido smpai pukul 9 ke 10 tapi sebab ada meeting memasing kena gagah kan diri gi meeting. Thankiu semua!

Patut plan asal program ni 26Nov, tapi tk jadi maka ke 3Dec. Itu pun rasa macam weh cepatnyaaa, tk setel lagi kerja itu kerja ini. Haha tapi whatever it is, the event must go on. By hook or by crook.

Jadi program hari Sabtu, tapi sebab kami tak dapat bajet untuk pengankutan. Maka tong tong ler naik kereta. Ada kete yang gerak lepas kelas hari khamis tu. Ada yang tolak pagi Jumaat. Yang penting semua kena ada hari Sabtuu. Hahah 

Ok aku takde rasa nak cerita flow program ni ke apa, aku just make it concise. Alhamdulilah everything went smooth. We all managed to cope all the obstacle. Nak print, printer ink takde, hias dewan last minit due to other program yang tumpang dewan dinner. Miscommunication with the ajk, dr haha pape je la. And yeayyy we did it guys! 

Akak belanja gambo ler sikit.

SEMINAR CPD








ALUMNI DINNER QSBINA



Thank you Seqy Beauty menjadi penaja yang utama, gituww. Semoga terus sukses! InshaAllah


Ma Girls. Sya hilang mana tah.



Aku macam nak elaborate lagi rasa perasaan em kira post morterm la gitu tapi tkpe la biar kan aja di dalam dada ku ini karang kalau tulis nanti panjang lak cerita dia. Cuma aku perlu ingt, keperluan kita tk sama dengan keperluan orang. Kepentingan bagi kita, mungkin tak penting untuk orang lain. Sebab kita manusia biasa lerr. Contoh la contoh macam camera, tp sumpah contoh ni takde kaitan aku hanya bagi contoh. Kita mintak A tolong tengokkan camera, A kata okay. Lepas tu kita nampak A berjalan, kita tanya eh siapa tengokkan camera, A kata takpe B ada dekat situ. Hahahah mende pas pas karang hilang ke apa ko nak tanggung jawab? Oh dan tkde kaitan juga dengan pendrive saya yang hilang. 

Benda gini kau kena selalu ingat itu je aku pesan. Hahaha kepentingan kita lain lain

Pape pun, tanpa bantuan semua pihak majlis tak akan berjalan!!


Shout out kepada Dr Sarajul Dr Saidin dan Dr Zuhaili yang banyakkk membantuuu! Yang setiap minggu meeting bersama dan dapat makan pagi free pulak tu! Alhamdulilah murah rezeki Dr. Kepada ajk ajk saya yang banyak membantu untuk menjayakan! Sha selaku SU saya yang tenang tup tup ada minit meeting yang power dan jadi MC masa seminar. Amalina sebagai bendahari saya yang baru nampak busy nya duk kira claim, kutip resit. Hafiz dan Jiha yang kerja nonstop sebab multimedia, ubah poster ni buat poster tu. Kepada Maira dan Kerel, ajk jemputan yang sangat busy nk call orang, pm fb sorg sorg, kena layan perserta, jemput vip. Untuk Shey, sebagai ajk cenderahati yang pandai bodek org alumni jadi dpt bekas air percuma haha dan PA saya kahkah. Raihan dan Ecah ajk tempat dan deco! Thankiu juga kepada Raihan dan Jiha sudi jadi MC masa Dinner!! Haziq sebagai ajk sponser, yang tolong carikan sponser tp dpt satu dua haha ok la tu. Azam dan Apip ajk teknikal dan tetibe jadi ajk kebajikan penari hahahah! Dan last but not least, Illy dan Tim! Makanan seminar dan dinner sangat sedap maigod saya sgt berpuas hatiii! Walaupun ada yang cirit lantak sebab saya tk kena cirit tuu hahaha!

Dan saya nak mintak maaf kalau saya ada berlagak mcm raja mengarah je hahah tp sbb nama saya dah raja memang la gitu.... pape je laa. Aku sgt rasa berterima kasih dekat kamu kamu semua, pening juga kalau aku setel sorang habis la nangis aku hahah. U guys are my backbone! U did this happened. We all did!! Thank you so much!! 

Oh tak lupa jugak pada boyfriend, haha dok jadi pendengar setia masalah yang aku kena hadap. Bagi idea, tolong bagi solution, tolong buat kertas kerja masa awal awal tu haha nasib ah siapa suruh pernah jadi pengarah gak. Kena la bantu saya!! Bagi semangat dikala aku rasa down kahkah.

Pada Ma Abah, yang selalu mendoakan saya. Saya mintak doakan program ni jalan dengan lancar pada mereka sebab doa mereka mustajab hehehe. 

Weh aku punya ucapan ni macam dah habis buat thesis la dohh!! Program biasa je kott!!!!!