Monday, October 31, 2016

Hai.

Hai.

Iya dah berbulan ni tak update. Sampai dah berpuluh puluh draft tp tak habis kan untuk publish. Ok tu tipuu, ada satu dua draft je hahah. Nak cakap yang tengah cuti sem nii hehehhe. Terus post cuti sem, cerita awal sem baru masuk semua takde. Nampak dok malas nak mengupdatenya tuu.

Macam biasa before cuti sem mestilah ada test. Huhu selalunya habis test seminggu tu terus cuti mid sem, tapi kali ni after test, seminggu kelas then baru cuti mid sem. Memang seminggu before cuti tu tak focus ah sebab kepala pikir nak balik kahkah. Oh lagi satu nasib laaaa Fesko after test. Memang habis kan masa dekat Fesko je laa seminggu tu. Pergi beli kambingggg hehe yumms!

xxx

Tengok, post petang tadi tulis sampai malam tak habis.. Suka buat kerja setengah jalan.. Jaja sekarang bukan la Jajaa yang duluu.. Hmm....

xxx


Sebelum nak bebel panjang berjelaa, kita nak wish congrats dekat awak dulu, Hihihih, my roommate masa final year diploma. Selalu je aku tkde dalam bilik, busy sangat time akhir akhir nak submit kerja. Kekadang pagi keluar bilik before dia bangun, balik bilik masa dia tido. Tak berjumpaa wahh banyak busy akak jajaaa. Hahah ni dah dekat UTM Skudai memang jarang jumpa gak sebab kolej jauh huhu. Apa apa pun, all the best for your future Linaa :) Thankiu for everything :) Bila kita boleh solat jemaah lagi :)) Tapi awak imam la hahah.

Ok aku nak sembang pasal test nii.
Aku patut buat post baru atau teruskan?

No comments:

Post a Comment