Monday, October 31, 2016

Test Week.

Lalu aku pun buat post baru.

Nak jadikan cerita, before test boleh pulak demam... Demam lepas balik datingg.. Hahah tah pape sangat, demam rindu ler tuu. #aptb Lepas tu baru cari Maa, salu demam dekat rumah Ma Abah layan sangat macam babyy. Hahah terus rindu rumah.. Nak demam dekat rumahh.. Tapii nak buat mcm mana demam dekat kolej sahaja.. Nasib masih ada yang sudi bantu. Beli kan makanan, cek kan kerongkong aku yang penuh dengan putih putihh haha (nanah ke mende tah tak tahu), tolong cek kan kain basah dekat kepala masih basah atau dah kering (aku paksa roommate tolong cek kan sebenarnya). Hihihi tapi still, thank you :) May Allah bless you all :))

Tapi test masih kena hadap, maka aku study bila rasa okay je. Bila rasa panas gilaa tu dan dan rasa tak larat terus baring jee. Hahha dah la cerita pasal demam, sebab demam kan penghapus dosa hihi.

Measurement III - 18/10/2016 
Masa jawab test ni standby sweater, kot kot la sejuk. Tapi takpunn, siap rasa peluh lagiii hahaha sebab naik studio tinggi sangat then aku duduk tempat yang bukan target aircond. Hihi dan alhamdulilah rasa macam confident jawab measurement ni. Tapi confident aku tk leh caya gak, sebab kekadang mengarutt je nanti result dia. Hahahha tp tkpe yang penting kita rasa confident. #sedapkanhatiketu

Construction Information Technology - 19/10/2016
Ni patut subjek tahun 4 tapi sebab PA kami susun jadual untuk kami amek sem ni bagi memudahkan sem sem yang akan datang maka kami pun amek lee. Nak jadikan cerita, boleh pulak salah time. We all ingt pukul 9 sekali kauuu pukul 11.. Tah la petang tu ada paper gakk... Tapi aku tk ingt paper ni macam mana susah dia. Yang aku ingt satu slide je masukk. Hihi tapi masih tk elok demam dan perut banyak gila angin yang nak muntah tu, siap gi toilet paksa angin tu keluar sbb rasa sangat tidak selesa. 

Professional Practice - 19/10/2016
Yang ini pun aku lupa ingatan pasal peristiwa paper ni. Hahhaah serious dah tak ingt.. Jadi aku patut teruskan subjek lain la gini...

Value Management - 20/10/2016
Yang ini, aku tahu. Aku tahu aku tk boleh buat.. Hahahahha memang aku blank dan tk ingt principle dia mintak tu. Aku ingt 2 dari 5, lagi 3 aku tibai je laa sebab memang aku tak dapat nak recall. Tapi before gerak pergi test aku dapat firasat yang principle tu keluar. Tapi aku tk usha balik.. Jaja jajaaa... Dengan FAST Diagram aku punya mengarut. Kahkah lepas habis test aku rasa malu nk jumpa lecturer yang ajar tuu.. 

Construction Project Management - 20/10/2016
Ni tah pape, belajar simple keluar test past year mengarut. Hahahha semua past year nak cuba buat terus tk terbuat sbb tak tahu nak start dari mana. Tapi nasib la masa test Dr tu tenang jeee orang tanya dia tolong sahaja. Dah dia alright alright apa lagi, riuh juga la satu studio tu. Bincang la pe lagiiii... Haha tp still mcm betul ke tak betul. Sebab bila kita jawab rasa tk confident maka jawapan tu pun mcm confident tk confident je haha...


Entoh le nak, apa nak jadi dekat akak ni. Akak harap semuanya baik baik sahaja.

Hai.

Hai.

Iya dah berbulan ni tak update. Sampai dah berpuluh puluh draft tp tak habis kan untuk publish. Ok tu tipuu, ada satu dua draft je hahah. Nak cakap yang tengah cuti sem nii hehehhe. Terus post cuti sem, cerita awal sem baru masuk semua takde. Nampak dok malas nak mengupdatenya tuu.

Macam biasa before cuti sem mestilah ada test. Huhu selalunya habis test seminggu tu terus cuti mid sem, tapi kali ni after test, seminggu kelas then baru cuti mid sem. Memang seminggu before cuti tu tak focus ah sebab kepala pikir nak balik kahkah. Oh lagi satu nasib laaaa Fesko after test. Memang habis kan masa dekat Fesko je laa seminggu tu. Pergi beli kambingggg hehe yumms!

xxx

Tengok, post petang tadi tulis sampai malam tak habis.. Suka buat kerja setengah jalan.. Jaja sekarang bukan la Jajaa yang duluu.. Hmm....

xxx


Sebelum nak bebel panjang berjelaa, kita nak wish congrats dekat awak dulu, Hihihih, my roommate masa final year diploma. Selalu je aku tkde dalam bilik, busy sangat time akhir akhir nak submit kerja. Kekadang pagi keluar bilik before dia bangun, balik bilik masa dia tido. Tak berjumpaa wahh banyak busy akak jajaaa. Hahah ni dah dekat UTM Skudai memang jarang jumpa gak sebab kolej jauh huhu. Apa apa pun, all the best for your future Linaa :) Thankiu for everything :) Bila kita boleh solat jemaah lagi :)) Tapi awak imam la hahah.

Ok aku nak sembang pasal test nii.
Aku patut buat post baru atau teruskan?