Tuesday, December 22, 2015

Birthday Celebration.

Ya I know I know.

Dah lama tak post lepas tu ada banyak sangat cerita tak update. Ya I know I know. Cerita dia memang aku nak update tapi aku tak tahu apa masalah internet dekat UTM ni nk upload gambar je pun kemain lama kemain lembab eyy aku geram je kalau gambar tk boleh upload ni lepas tu aku pun jadi argh lantak ko la tkde mood aku nak update. Ha ni pun nak upload gambar lembab namatey, weh pukul 3 pagi kot lembab gak urgh tension akak -___-"

Eyha's & Oppa's

Uu plan punya plan, menjadi oi! Terkezut budak tu. Mati mati ingat kita nak tgk wayang cerita hantu. Last last ended up dekat Restoran Asam Pedas dekat Taman U. Cantik weh cantik serious cantik. Landscape ala ala garden so nice. Harga em boleh tahan la juga, tapi sebab ramai so alright alright je semua. Baru masuk PT eh semua? Hahaha weh bila JPA nak bukak wehh T.T  Sebab kitaorang plan after kelas ganti malam, maka kek pun tidak sempat beli. Eh kek boleh beli cuma tiada tempat simpan. Maka donkin donut ajee~ Haha cadang mula mula nak buat Eyha je, lepas tu dapat tahu Oppa punya sekali, maka Oppa pun terkejut la bila nyanyi lagu birthday ada nama dia! hahah weh korang kena tgk muka Oppa masa terkejut, lawak gilaaa. Sayang tk record jeeee Hahaha!


Student kena jimat, maka Birthday Banner tu recycle aku punya tahun lepas lepas haha!



Maira's

Ok birthday Maira ni memang betul betul belated punya sebab nak dekat 3 minggu kot delayy. Haa siapa suruh bithday masa busy masa submission?! Hahaha terkejut dia. Plan baik jee, Sya ajak dia pergi makan dekat luar la konon konon, lepas tu ajak pergi bilik Amalina nak amek barang. Time tu laa, suprisee~ Kalau dah mengigil nak tiup lilin pun payah tu memang terkejut betul la an? Hahaha dia dah sedih dah sebab dia mimpi we alls sambut birthday dia tapi sebenarnya dia mimpi je! Hahah



Maigodddd, the theme is so nice kan maigodd!
p/s : bilik hujung je besor jangan risau, bilik normal standard size je.

So senang bila semua perempuan haha! Nak plan senang nak gerak senang semua senang laa. Heheh tp rindu gak nak ada bdk bdk laki tuh tapi takpe laa nanti kot celebrate birthday december babies~ Kalau jadi laa, kehkeh!

No comments:

Post a Comment