Tuesday, December 22, 2015

#JatulTieTheKnot

Maigoddd ini lagi lama punya post!
Did I ever mention that our Ketua Dorm G7 has tie the knot?


Jajaa jajaa jaaa, berita happy ni patut sebarkan Jajaa! Haha sorry ahh akak lupa cowie laaa! =p Cuti semester yang seminggu tu lagi dia dah bertunang, tapi sebab seorang Hafiza ni dia busy memanjang padia tah busy nya pun tak tahu lalu dia lupa nak update. heheh

Jatul buat majlis tunang dia dekat rumah, Felda Soerhato. Wehh jauh tau sebenarnya. Mula mula Wiwi cakap nak ikut aku, so aku macam ok Wiwi drive. Sebab aku aduh mak drive jauh jauh ni lagi lagi dengan membe lemah sikit. Sekali Wiwi cakap dia pergi dengan Buayaa, aku macam aduh Wiwi ni nak kena cium la tu buat perangai. Pastu nasib Ibu cakap Ibu ikot, Ibu ada lesan gak, Aku pun macam ok Ibu drive. Pago tu before pergi Ibu cakap dia ada hal. Aduhh.... Ni nak taknak memang kena aku lah yang drive.... Nemo dengan Temah takde lesen.... Weh jauh weh siap lalu jalan kampung penuh dengan kepala sawit wehhh... hahah aku rasa itu achievement yang patut dapat award juga. Heheh

Kita orang sampai agak lambat sebab Wiwi punya location macam nak kena maki, padia location dia mengarut dpn padang 'You have arrived your destination' Hahaha Temah tukang maki sebab akak busy drive. Dengan Temah tgk waze yang tk betul. Nasib ada Nemo tolong. Hahaha tapi lepas tu Temah dah power dah cepat pickup budak tu. Sampai sampai alhamdulilah la majlis belum mula. Heheh duduk kejap lepas tu rombongan lelaki mai, And Jatul so lawa on that dayy muahh!

Lepas tu amek Wiwi, sebab Wiwi sesat. Dia menyesatkan Buaya dengan confident tk tengok waze. Hahaha Buaya sikit lagi nak jadi Gordzilla. Wiwii wiwii.. Hahahah! Syiok dapat jumpa dorang sebab lama tak jumpaaa! Tapi itu pun argh saya tidak puas! Nak sembang lagi! Dapat sembang kejap je sebab dah petang nak gerak awal sebab takot dah gelak. Sana kiri kanan kepala sawit wehh...



Ok ok ada wakil dari blok gemilang, ni bulan depan Sya nak kawen. Hahahha budak semteg ni memang semua kawen muda ke? Ok nak pergi daftar kursus kawen dgn boyfriend jap. Hahaha apaa boyfriend? ;p

Birthday Celebration.

Ya I know I know.

Dah lama tak post lepas tu ada banyak sangat cerita tak update. Ya I know I know. Cerita dia memang aku nak update tapi aku tak tahu apa masalah internet dekat UTM ni nk upload gambar je pun kemain lama kemain lembab eyy aku geram je kalau gambar tk boleh upload ni lepas tu aku pun jadi argh lantak ko la tkde mood aku nak update. Ha ni pun nak upload gambar lembab namatey, weh pukul 3 pagi kot lembab gak urgh tension akak -___-"

Eyha's & Oppa's

Uu plan punya plan, menjadi oi! Terkezut budak tu. Mati mati ingat kita nak tgk wayang cerita hantu. Last last ended up dekat Restoran Asam Pedas dekat Taman U. Cantik weh cantik serious cantik. Landscape ala ala garden so nice. Harga em boleh tahan la juga, tapi sebab ramai so alright alright je semua. Baru masuk PT eh semua? Hahaha weh bila JPA nak bukak wehh T.T  Sebab kitaorang plan after kelas ganti malam, maka kek pun tidak sempat beli. Eh kek boleh beli cuma tiada tempat simpan. Maka donkin donut ajee~ Haha cadang mula mula nak buat Eyha je, lepas tu dapat tahu Oppa punya sekali, maka Oppa pun terkejut la bila nyanyi lagu birthday ada nama dia! hahah weh korang kena tgk muka Oppa masa terkejut, lawak gilaaa. Sayang tk record jeeee Hahaha!


Student kena jimat, maka Birthday Banner tu recycle aku punya tahun lepas lepas haha!



Maira's

Ok birthday Maira ni memang betul betul belated punya sebab nak dekat 3 minggu kot delayy. Haa siapa suruh bithday masa busy masa submission?! Hahaha terkejut dia. Plan baik jee, Sya ajak dia pergi makan dekat luar la konon konon, lepas tu ajak pergi bilik Amalina nak amek barang. Time tu laa, suprisee~ Kalau dah mengigil nak tiup lilin pun payah tu memang terkejut betul la an? Hahaha dia dah sedih dah sebab dia mimpi we alls sambut birthday dia tapi sebenarnya dia mimpi je! Hahah



Maigodddd, the theme is so nice kan maigodd!
p/s : bilik hujung je besor jangan risau, bilik normal standard size je.

So senang bila semua perempuan haha! Nak plan senang nak gerak senang semua senang laa. Heheh tp rindu gak nak ada bdk bdk laki tuh tapi takpe laa nanti kot celebrate birthday december babies~ Kalau jadi laa, kehkeh!