Monday, November 30, 2015

Week 13.


Well hello. Assalamualaikum~

Fuhh lamanya tak update, last masa convo fuh lama tu untuk seorang blogger. Yek blogger yekk. Hahah biasa la kan, akak busy dik. Akak takde masa untuk update, kahkah takde la sebenarnya akak hm akak busy la akak takde sebab lain.

Ni akak tengah nak buat assignment law ni, tapi akak curi curi masa nak update. Takde bende pun nak cakap tap banyak je benda moment tragedi yang jadi cuma bila dah banyak simpan dalam kepala, tak catat dalam diary, ceh diary eh diary la ni kira nya ha maka dah macam takpe tak tahu nak mula dari mana. Ihiks

Apa yang perlu tahu, sekarang dah minggu ke tiga belas, maka ada lagi dua minggu sebelum study week. Tak jap jap, sebenarnya aku sendiri tak sure lagi seminggu ke dua minggu sebab kalau dulu empat belas minggu je. Yang penting, assignment aku ada banyak lagi. Eyyyy gerawm tauu, Lagi empat assignment tak submit lagi. Ada yang tak buat lagi pun ada kehkeh. Bukan malas cuma macam semua buat diam, haha! Biasa la kerja kumpulan, huhu malas nak beriya. eh bukan sleeping partner ok bukan. Cuma tak beriya je huhu

Iye aku sihat je disini, makin sihat. Jangan risau ok? Hahah lantak la tanya ke tak aku cakap jeww~ Eh dah tengok belum spek baru aku yang hipster? Hehehehe comel weh, makin nampak hidung aku besor bapak =D Hahaha! tapi betul... Kasut converse aku pun hehehe dah tambah koleksi heheh alhamdulilahh rezeki alhamdulilah. Kalau mama tak sumbang kan sedikit uwang, tak beli lagi aku kasut baruu, pakai aje yang ada. Ni kira hadiah convo aku rasa, sebab pasal kasut aku yang tragis masa convo tu. Hahah tapi itu kasut ladies, yang aku beli ni sneakers. haha lantak la kasut ladies tu boleh kira dgn jari je bila pakai. Huhu



Amacam muka akak ada macam lecturer tittle Assc. ke Dr. ke Sr. ke Prof?

Em dah pukul 12, esok kelas Law pukul 8 fuhh awal namatey. Wehhhh hahahaha minggu lepas kan hahahaha aku kan hahahha ponteng kelas. Ok itu pun nak cakap, ok tapi masalahnya masa aku tak datang tu la agak ramai tak datang bila ramai tak dtg kelas pun macam sikit, bila kelas macam sikit maka lecturer pun macam mushkil. Haha dan dan time tu amek attendance. Haihh orang baik macam aku ni memang tak boleh nak buat jahat sekali ke? *rolling eyes*

Lepas tu kan...............
Terus rasa syiok ponteng kelas.............................
.............................
Jajaa so tak baikkk.....................
.......................................