Saturday, October 24, 2015

Pre-Convocation

'Korang dah tak rapat eh dengan budak lelaki?
'Dulu korang selalu ada gambar bersama'

Datang sini rasanya belum pernah keluar reramai atau buat aktiviti bersama dengan satu kelas lagi. Sebab mostly akan keluar dgn geng geng perempuan. Ye la dak laki kan dah jumpa membe baru huhu eh takde la mana ada jealous lantak la. Ha ha ha

Mula mula memang macam ee apahal oh tapi lelama biar je laa. Tapi sebenarnya rindu jugak la nak keluar reramaii. Jadi memandangkan minggu depan nak convo, maka Mek Adam pun datang Skudai yeayy dah cukup semua yeayy.

Maka untuk meraikan mereka, makan  secara besar besaran perlu la ada. Maka ke kilang bateri ke kita. Wehh first time pergi sini, so hipster weh serious. Haha Chicken Chop RM5 so puas sebab dapat pilih yang banyak. Haha memang sambung meja panjang lepas tu tak dapat borak dengan semua haha! Keluar ramai best yang tak best dia tunggu orang aduh tension tau, tah la ramai tak makan lagi cian. Sabao tau kan dah biasa dengan budak lelaki yang siap dan decide slow ni. Haha eh mana ada kutuk la!

Serious dan serious lama tak selfie ramai ramai macam ni :')

Pre Convocation Photo!

Aaaa say whaaaat?! CON-VO-CA-TION yes convocation wehh. Hahah

Diam ah nak cakap baru diploma la tuh, ingat dua hari ke dapat diploma? Ingat tidur awal ke buat kerja? Ingat tak nangis ke hadap final year project? Tiga tahun ok nak capai semua tu, tiga tahu tau. Jadi akak memang tunggu saat ni, memang akak rasa satu pencapaian yang jauh akak nak dapat. 

Seorang Graduan lepasan diploma dan masih mengharapkan duit mak bapak untuk sambung ijazah sarjana muda...

Sikit sikit tau Ma Abah, there's always have rainbow after rain kan?

Apa apa pun saya sangat tidak sabar untuk hari Isnin ni, hehe harap Ma datang bawak bunga.. Kalau tak pun jam tangan la sebab jam dah takde, Eh kalau tk pun headphone la sebab headphone ni dah gilaa.... Haha harapkan lagi benda dari mak bapak... Nak harapkan awak, awak siapa tak tahu. Hahaha oleh kerana hari Isnin convo, maka perlu lah ada pre-convo session!

Orang patut pre ni sikit sikit je, jubah je ke topi je ke. Ni ha ko full set. Hahah sebab aku rasa nanti masa convo tu semua busy dengan family masing masing maka, mari la kita berposing awal. Heheh

Tapii...ini family saya juga, Family QSCecomelz =')





I love each of this annoying people. Thank you cause helping me alot since first semester until now. We managed to grad together! Thank you thank you thank you!

Well done guys, we did it :)

2 comments:

  1. adakah saya adalah salah seorang penyumbang kepada idea awak untuk menulis blog?

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya, awak salah satu penyumbang. PM saya jika berminat untuk tulis satu post dalam blog ini :)

      Delete