Saturday, September 19, 2015

Quick post.

Oh hari ni hari Ahad.

Dan ada kelas pukul 2 jap lagii. Tapi pagi tadi dah pergi setel kan borang pengesahan semua cuma awal lagi nak tnggu kelas jadi balik bilik semula. Susah juga ye kelas Ahad ni, sebab bila scroll instagram orang duk post happy sunday. Hahah T.T tapi takpe, saya kena biasakan diri sebab tiga tahun saya akan duduk sini. Kalau takde repeat la, heheh

Kira ni dah 20 hari tak balik rumah, huhu Im okay huhu. Takde la homesick sangat cuma bila dengar suara Syapik, suara Iman jadi meroyan sikit je. Huhu nangis? No gua dah besar ok. Hahha weh dekat johor panas gilaa eh gua tak tahu la keyell pun panas macam ni ke tak yang pasti johor panassss! Peluh peluh macam mandi, tak syiok betul. Rasa tension, dah tu mula la rasa kenapa la Malaysia takde 4 season. Hahah

A'ah ni aku update takde tujuan takde matlamat dan goal. Haha aku update sebab nak bersembang je, sebab hati aku berkata kata dengan kencang. Boleh gila kalau tak luahkan, hahah penat juga hati selalu berkataa. Aku je ke semua macam ni? Hihihi

Ok mari countdown bersama akak untuk balik rumah sebab paling utama nak angkut printer. Wehhh serious susah weh takde printer. Semua benda notes kena download mcm biasa la kan tapi sekarang memang perlu sgt sgt printer. Semua benda nak buat jadi limited sebab printer takde. Huhu kereta? huhu cepat la berdoa sekali Abang Wan tak ubah pikiran nak buat Axia jadi kereta sewa dekat johor ni. Jadi aku boleh guna kereta dia. Huhu

Malas dah nak bersembang, ok byebyeeee~

No comments:

Post a Comment