Monday, May 25, 2015

Lalu kejap.

Ifti ada ni ha.

Jangan rindu lagi ifti cuma busy sikit je takde masa nak update blog. Banyakkkkk benda ifti nak cerita ni ish ifti tak sabar nak kongsi kebahagiaan. Cerita tentetif pergi turkey pun ifti tak habis kan lagi. Hahah nak buat macam mana ifti takde masa. Kah! 

Ohh sekarang ifti dekat sabah! Omg apa ifti buat dekat sini, holiday lagi ke omg. Haha tak tak aku saja kasi gempak sikit macam korg tertanya dalam hati. Eh apa aku aku ni kasar nyaa. Ifti masih mood jadi ifti. Heheheh ifti dpt offer dari member kerja dekat sini. Omggg ifti memang ngap terus la, ini rezeki! Ok itu saja untuk muqadimah. Untuk panjang berjela nanti la post lain. Ha dulu pun cakap macam ni pastu tk post post kan ha padan muka siapa suruh tunggu. Huhu ifti sembang macam ada org baca je blog dia huhu. 

Ee dah cakap tak nak berhenti ikut siapaa pun tak tahuu. 

Yang penting ifti tk sabar nak habis kerja ifti nak roda sabah. Sabah dah dalam gengaman ifti je, cakap nak pi mana semua ifti tau. 

Tapi yang paling pentingggg, ifti rindu rumah. Hahahahhaha ifti tengah homesick ke ni hm hahahaha ifti rindu rumah aduhh.


Ifti saji dengan sotong prawn yg powerrrr! Byeeee~

No comments:

Post a Comment