Monday, October 27, 2014

Day 09 #30daysphotochallenge

Day 09 - A picture of the person who has gotten you through the most.


Aku sebenarnya, kurang paham dia nak cakap apa ni. Bahasa english level tingi betul, haha ke aku je yang tak paham? Haha eh diam jangan gelak! Tapi lepas dah tanya membe dia cakap mcm yg selalu tolong, kira through thick and thin. Aku pun rasa mcm tuh da sudoh dan dan hahah. So mereka lah :) Hahah mak bapak kot apa je yang tak tolong, walaupun kekadang minta itu minta ini dorang tak bagi tapi dorang tolong dari benda lain. Mama tolong masak hehe abah tolong cari duit utk family, heheh sweet betul. Engko anak tahu habis kan duit je, haha haa abang wan pun banyak tolong, mintak tolong beli itu beli ini. Baik abang wan ni. Hahah ala tak syiok lah post yang kurang paham ni ala ala. takpe lah alaa.

No comments:

Post a Comment