Friday, October 24, 2014

Day 06 #30daysphotochallenge

Day 06 - A picture of person you'd love to trade places with for a day.


Lama gua pikir tapi gua tkde jawapan untuk soalan ni lah haha boleh skip tak? Hahah serious lama aku pikir, siapaa yg aku nak ubah tempat dalam masa sehari ni haha. Tapi kalau skip post ni tk syiok lah kannn? Pastuu gua dpt ide nak tukar dgn Syapik lah! Hahaha sbb dia sangaaaaaat senang hatii, nakal gilaaa, tk tahu penat, asek nak kacau kakak diaaaa je. Hahah sampai orang pun 'bila kau nak tidur ni syapikk' Hahaha yessss innocent gila kan muka?! Muka nakal tau budak kecik ni. So nak rasa macam mana dia rasa bila semua orang jaga dia, haha nak gak tahu perasaan dia. Happy jee haha. Muah ciked dkt pipi kanan pipi awak tuh! Acu love youuu, forever :)

No comments:

Post a Comment