Sunday, October 19, 2014

Day 02 #30daysphotochallenge

Day 02 - A picture of you and the person you have been closest with the longest

\
So I guess my jiran are the person I've been closest with the longest :) Dorang dua ni adek beradik. Yang sebalah aku tuh sebaya, yang pakai spek tuh kakak dia tua setahun. Sebab umur pun dekat dekat, memang rapat dari kecil. Pergi tadika sama, main masak masak sama sama, main doktor doktor sama sama, main api pun sama sama, ponteng solat terawih sesamaa. Semua sama sama. Comel kaan comel kaaan. Hahah both of them are now currently taking degree, berjaya dah semua alhamdulilah :) Harap our friendship sampai nanti dah kawen ada anak semua! Hahah dah makin besar ni makin sayang apa yang ada. Kira hargai lah haa gituu. Hihihi best of luck for both of you whatever happens in the future! 

Haaa ada lagi sorang, Adik! Itu pun jiran, kawan dari kecik. Jiran jauh sikit atas bukit. Hihii :*

No comments:

Post a Comment