Saturday, July 26, 2014

Iftar

Tup tap tup tapp, dah nak habis dah bulan puasa. Tak sampai 24 jam lagi dah nak habis puasa untuk tahun ni. Fuhh cepat betul rasa, cepat tk cepat that is law of time, never stop or pause, it just keep moving. 

Ala dah takde rasa nak menulis haha sebab dah lama tinggal ke ni ish. Takpe lah mari saji kan gambar.


Program buka puasa bersama semua tahun. Eh ayat macam tk kena je. hahha


Buka puasa bersama Mek Tim Madi Hapis dan Syapik :)


Like the old days, budak course akan buka puasa sesama, jadi sem ni kami masih kekal kan tradisi berbuka sesamaa! Hihihi


Berbuka bersama officemate, thankiu bosh!


Tuesday, July 22, 2014

Hanya satu aku minta,
jika dia bukan untukku ya Allah, Lumpuhkanlah ingatan ku, hapuskan tentang dia.

Aku,
cuma penat. 

:(