Wednesday, May 28, 2014

Jangan lah macam tuh..

Itu hari dah elok elok bertudung, buka balik. Haihhh 

No dont get me wrong, what i'm trying to say is kenapaaa kenapaa kenapaa buka hijab balik kenapaaa ? Sedih laa saya tgk sedihhh... Oh campur dengan marah juga laa. Ok saya tahu dulu awak bukan nya bertudung, ye saya tahu tapi kan lepas tuh awak bertudung kan ? Alhamdulilah sejuk mata memandang. Tapiiiii kenapa awak buka balik ?! Alaa saya tk dapat terima laa fenomena macam ni hm. 

'Dah free hair balik ke?'
'Eh tkde lah berubah pelahan pelahan'

Otak awaa.... Hahaha ok ok sorry saya terkasar tapi awak tk rasa awkward ke bila tayang semua rambut awak tuh. Awak dah lama kot pakai tudung. Tk kan langsung sikit pun malu ke segan ke ? Awaaa... Sedih laa macam ni, saya tgk saya yg malu ish. 

Iye saya tahu awak buat rambut awak rasa lawa iye satu tahu perasan tuh iyee, tapii tk payah laa sampai tunjuk dkt org ramai. Tunjuk dkt kwn perempuan awk dah laa. Alaaaa ishhh

Saya dulu pun macam tuh saya pernah zaman tuh. Pakai tudung tapi upload gambar dekat myspace tak bertudung, iye saya pernah tapi alhamdulilah sempat delete semua gambar yg mcm tuh before myspace ditelan oleh zaman. Hahaha tapi itu duluu zaman saya sekolah... Awaa skrg kan dah besar, dah boleh pikir....

Saya nk tegur depan depan pun saya tak  beranii, saya kirim doa agar awak cepat sedar. Aminnnn :))

No comments:

Post a Comment