Monday, March 10, 2014

Wishlist!

Jaga jaga kalau dah jadi wishlist aku ni bahaya. Jaga jaga

Dari dulu dah lama dah duk mengidam nak GoPro nii. Sumpah tanam niat nak ada satu, sumpahh ! Tapiiiiiii dia mahal sangat laa, asal mahal sangat hoi ?! Mahal dia memang mahal, nak beli pun pikir dua tiga empat kali. Aaa kalau pergi kedai camera mesti usha GoPro nii. Aaa tambah pula ada rakan rakan yang dah beli. Aaaa saya...nakk...


Itu hari tengok Mudah.com ada orang jual 700+ !! Bapakkkk murahh aduh serious macam menyesal tak beli. Tapiiii alaaaaaa mahal sangat tuh yang alaaaaaa nak nanges laa macam niii :( Kalau la boleh mintak je dekat mak bapak kan seronokk. Ni Abah bukan bagi pun, hahaha sebab dia cakap benda ini untuk profesional. Hello daddy, your daugther ni pro apa. Hahaha alaaaaaaaaaaa sedih laa nak GoPro nakk.............

Nak pakai duit jpa boleh tak..... hahahahhahahahah alaaa nak ni nak nak *menangis*

No comments:

Post a Comment