Friday, March 28, 2014

Its nothing just another random post

Hahah hai tak hape hape sebenarnya saya takde apa apa nak diceritakan tapi saya nak juga post.
Eh suka hati saya la blog saya.

Jadi sudah start cuti semester yang sepatutnya 2 bulan lebih tapi sebab sem depan saya ada LI masuk awal bulan Mei makanya cuti saya pendek sikit. Dan secara jujurnya saya hahahah tk sedia lagi -,- Ini bukan kerja macam biasa yang walk in intervie ok ada shif ok dapat gaji bukaaan ini praktikar tentu lulus gagal dan ada kajian topikal bergred yang empat kredit. Ishh takut tau sebenarnya. Tapi rasa macam awal lagi nak kena takut, jadi simpan sikit laa takut tuh haha nanti dah hais guna nak takut apa. Heheh

Tetibe tersedar yang blog ni dah hampir enam tahun. Woww dah lamanya. Dari post yang tak matang, cara tulisan yang rempits, dari penggunaan bahasa yang alahai-konon-smart-tapi-sebenarnya-sakai, dari post yang tak bertudung tapi dah delete, haha macam macam semua ada :) Sebab aku tengok kawan kawan lain yang ada blog semua dah macam diam je, dah tk rajin update, last post tgk bape bulan lepas bape tahun lepas ada yang dah delete juga. Dan saya masih setia berblogging walaupun ada apps baru dayre ke apa ke, bagi saya blog juga yang terbaik sebab life saya. amboi haha

Takde la maksud saya, kalau saya nak cerita jiwang ke sedih ke happy sangat ke saya cerita dekat sini. Takde la open sangat macam twitter semua orang baca. Ye blog ni pun semua boleh baca tapi siapa yang rajin buka je boleh baca, kira siapa yang ada effort nak tahu cerita saya ni laa. Hahaa comel je macam nak tahu je siapa pembaca tegar selain Tevan, hahah Tevan dari sekolah lagi rajin. Haaa tah tah dia tgh baca ni. Haii Tevan long time no see you :D

Eh rasa macam nak tukar blogskin laa dah bosan yang ini. Heheh ala tapi ngantuk em tidur dulu la. Ok selamat malam awak awak dan awak eh awak juga :)

No comments:

Post a Comment