Friday, March 29, 2013

LastDayAtKSJ

Macam tk kembali dekat KSJ balik je bunyi dia haaa, Hahaha. Maksud dia untuk sem 2 nii laa, sem depan dah muncul dengan sem 3 sebagai tahun 2. Wuuuuuu~ seniorrrr, uuuuu. Blah nak senior senior. Gua benci atau kata lagi sopan kurang berminat dengan panggilan senior junior nii. Panggil je laa tahun satu tahun dua. Macam laa besar sangatt, puihh. Hahaha, ehh jangan laa panas. Ini apa yang saya rasaa, kalau awak rasa berlainan. Itu hak awak, saya kesah nya pun adoiii.

So pagi pagi dah bangun, actually tak nak bangun lagi sebab nak tidur lamaa sikett. Dah lamaa tk tidur lama, cehh kata kata poyo. Hahaha, bangun sebab Syaa datang ketuk bilik nak pulang kan buku. Lepas tuh Sheyshey ajak breakfast dekat KFC. Ini semua sebab Amalinaa ! Tweet nak pancake laa, suka sangat mengidam. Nanti kan mengandung tk tahu macam manaa :p Hihihi, lagi pun aku ada cupon KFC so tk kesah laa. Last day kan, korang kena terharu tau sebab aku bangun demi korang. Hehehehe

Makanyaa, Siti Sheyshey, Wan Amalina, Sharifah Humairah dan Nurul Jaja pun pergi laa breakfast di KFC. Awww, kira last keluar laa cerita diaa. Hehehe, Nik Syaa dan Nur Mady tk joinn, yang Sha sebab nak balik so nak kemas barang, yang Madi sebab dah balik so dah balik. Hahahaha, sila gelak cepat -,- *acu pistol.


Semenjak Siti pakai S3, memang lagi lagii suka laa bergambar. Hahaha, camera depan lawaa pulaa -,- Ouh gambar bawah tuh saja je, letak sebab candid. PASTU LAWA PULA GUAA ! kbye

Hmmm............


Bila pikir sem dua habis, pastu nanti sem tiga mesti tukar bilik. Hmm, tkmau laa tukar bilikk. Bilik sekarang baruuuuu je fullbar dengan WiFi Hotspot. Hmmm, tapi nak taknak. Kena jugak. Hmmmm

Harap laaa Fafa dapat duduk KSJ lagii, nak roomate dengan dia lagiii. Sampaii habus tahun 3 pun nak dengan dia, Nyehnyehh :* Pastu degar cerita toiletmate dah tak boleh pilih.... Hmmm..... Jangan laaaaaaa, gua mana boleh hidup tanpa Sheyshey. Hmmmmmmmm, nak macam sekarang. Hmmmmmmm.... Nanti kalau tk sama toiletmate siapa nak kejut nanti pergi kelas, semua orang takut nak kejut Jaja. Apa tah salah Jaja pun Jaja tak tahuu, Hmmmm :p Hihihihi, okayhh yee sedikit garang pabila dikejut. Tapi, alaa Sheysheyy kuuuuu, engkau laaa ratu hati kuuuuuu, Walauuuuu kau seorang yang gedikk, tapiiii engkau selalu hiburkan kuuu. Akuuuuu perlukan muuu, dalam hari hari kuuuuuuu~ #np SheysheySiGedikTapiGuaSayangWalaupunGedik


Camwhore bersama roomate dan toiletmate. 
Harap sem depan macam ni lagii, Amiin :)

No comments:

Post a Comment