Tuesday, February 12, 2013

SalamPerkenalanKepadaYangBaru :)

Back to 2009
How i wish to have my own guitar......

Kalau tengok post aku yg dulu, memang aku pernah minat gitar. Sampai janji bagai dengan Abah kalau 8A nak guitar laa, Hahaha. Tapii tk dapat -,- sad jaja is sad ! Siap ada video aku main lagu Happy Birthday. Elehh happy birthday je pun, Hahaha :p Sbb actually nak........ Ahh kisah lamaa, persetankan. So bila aku cakap aku suka, aku memang suka.

Pada pagi Selasa yang indah bersamaan 12 Febuari, aku telah menghabis kan duet sebanyak RM 337 untuk merealisasi kan impian yang dah lamaaaaa terkubur :)

Kenapa harinie tetiba mcm beriya nak beli ?
Ini semua salah Amin ! Hahaha, cousin aku. Dia datang semalam bawak guitar, dia bajet bajet dgn aku belajar sendiri laa. Now dia dah beli guitar dia satu. Ehh dia tk bajet pun, aku saja tambah cerita. Hehehe :p Pastu aku pun mcm kau beli dekat mana, Mid ? Juum teman aku pergi esok. Makaa, perjanjian telah pun dibuat.

Esok tuh mama suruh bawak Piya, katanya takut kalau aku gerak sorang. Si Amin rumah dia dekat Semenyih. Kira jumpa dekat KL Sentral. Aku paksa dia jemput aku dekat situuu. Hihihi :p Bawak Syafiyah merupakan satu tanggungjawab yang besar serta menjatuh kan air muka aku sebagai anak dara. Orang pikir anak aku woiiiii ! Hahaha :D Aku anak tekak ada laa, ini anak buah. Hahaha, tp tkpe. Boleh laa buat sembang. Dia pun dah besar tk pakai pampers, kalau pakaiii MasyaAllah, budak nie tah laa dekat semua tempat pergi kalau boleh nak buang air besar. Hahaha :D Daaan kenapa boleh cerita pasal ini ?

Then ingat nak beli Yamaha, pergi usha kedai Yamaha. Akustik gitar RM420, okayhh. Dia cakap ada kedai lagi satuu. Aku pun okayh, dia lagi tahu. Aku tahu ape je, strumming. Perhh nmpak tk ayat baru disituu. Hahaha :D Pergi kedai lagi satu tuh, tgk guitar jenis macam dia Frederick Marinez. Aku tk tahu nie cap aku, salah satu jenis mcm kapok mungkin. Hahaha, semua semua sekali beg org tuh bagi harga yang telah dimensi diatas tadi.

Laluu secara tiba tibaaa.....


Kenal kan baby baru sayaa, Mr. Swag. Hahaha nama tibe tibe bagi hari ini.Aku nak warna biruuuu :( tapi tkdee, Warna Biegh pun bolehh, ehh betul tk spelling nie ? Ahhh biarkaaan :p Satu lagi warna macam orang tua, tkmau laa sayaa. Si Amin punya warna hitam. Acah-cah stylo laa eh ? Hihihi :p

Balik tuh tah laa naek KTM, LRT. Fuhhh macam musik jalanan yang power. Padahal aku tk tahu menda, Hahaha :p Sampai LRT Ampang, call akak suruh amek. Tak laran eden nak tunggu bas bawak Swag nie. Eh jap, Swag nie makna dia baik ke tk ? Kalau tk nak tukar. Hihihi

Kesimpulannyaa,



Bawak budak kecik best juga, tklaa sunyi sangatt :)
ouhh dia memang suka buat mukaa -,-

No comments:

Post a Comment