Friday, February 8, 2013

MoneyCantBuyHappiness

K nk bagi tahu awal awal, ini cerita lama. Ulang sekali lagi, cerita lamaa.

Ehh, tapi aku kesah apaa. Cerita lama ke baru ke, memories tuh penting. Awww, Jaja being so cuwitttt :* So hari Selasa rasanyaa, haa before tuh ini sangatt last minute punya plan. S A N G A T ! Lepas kelas Techno tuh, aku, Sheyshey, Fiqfiq dgn Hafiz mcm decide nak buat bilaa gathering nie, esk ke bila ke, pastu tah macam mana plan nak buat hari ni tau. Then kami pun gerak Wangsawalk nak tgk tempat mana nak makan, bowling full tak. Cehh kira survey dulu laaa. Pikir nak redah je datang petang petang tuh, tp sbb nak buat program nie, amboii program. Hahaha, haa program nie melibat kan satu kelas. So mcm takut tk smooth. Nanti tk syiok laa an.

Pukul 530 kita org suruh gerak. Sebab bowling nak maen pukul 6, org tuh ckp kalau lambat dia nak jual lane. Tengok kemaen jahat ugut. Hihihi, kawankwan QS nie bagus, semua bagi kerjasamaa. Datang pada masa yang ditetapkan. Thumbs up ! (Y) Saufee yang jarang jarang dengan kami pun datang memeriahkan lagi program nie. Hahaha :p 
.....................isyhh, aku tk tahu kenapa malas nak type -,- 
K kk, aku cuba untuk merajinkan diri menaip. Fuhh fuhh, haa yg gambar tengah tuh yg aku duk kira selipa org tuh actually tgh nak bahagi kan kumpulan. Meriah gila kott time tuh. Macam budak kecil nak pun ada rasanyaa. Hahaha, Comel pun adaa jugaa, kehkehh ^^

So, the group had been distributed !


Dinner time ! :) 



 And not forgetting to celebrate who born on January month. All A's, Amalina Ann Aniq and Adam :)

 So, these are 'tulang belakang' of this program. Syabas ! Program kitaa berjayaa, nanti kita bekerjasama untuk mengadakan program yang lain pula ye. Hihiihi


Haaa, begitu laa sediket sebanyak cerita yang nak ceritaa. Walaupun kurang explaination disini, tapi dalam kepala otak banyak tauu benda nak cakap. Tapi entah tk boleh nak type, tgk gambar pun boleh rasakan keseronokan tuh macam mana. Heeeeee :)

 True happiness comes from the joy of deeds well done, the zest of creating things new.


1DDPQ CECOMELZZ !

No comments:

Post a Comment