Sunday, February 10, 2013

IWantHolidayToo

Abahh, cepat laa balikk :( Sekarang tgh cutii raya cina, semua orang keluar pergi jalan jalan, pergi holiday. Kalau abah ada boleh laa ajakk pergi jalan jalan jugaa, okayh walaupun abah tk suka jalan juga sebenarnya. Tk kira nak paksa jugaa, hihihi. Mama mana reti bawa kete, mama bukan jenis pergi shopping. Tadi pergi Ampang Point pun, dah ajak balik cepat cepat :( Mama mana percaya jaa bawak kereta. Kalau dekat dekat sini pun dia dah cuak, apatah lagi kalau jalan jauh sikett. Jaa yang jadi takut nak bawak maa. Hahaha :p Abahh balik laa cepaattt :(

Rasanya cuti seminggu nie, aku habiskan masa dekat rumah je laa. Aku nak pergi holiday juga, nakk sebenarnyaa, tapi dah aku tkde dgr apaapa plan pun kata nak keluar minggu nie. Hmm, balik kampung ? Anak kakak tk sihat, demam. Nanti meragam, kampung skrg ramai org. Pakcik Makcik semua balik. Mama pun macam 50 50 je nak balik, Abah tkde kan. Haihhh :(

#ThrowBackAtTasikDayangBuntingLangkawai
Time nie cuti bersama cousin cousin yg lain, rasa nya tahun 1994. Ehh tuh tahun lahir, ahaha. 2009. Lepas PMR. Lepas tuh ade cuti tempat lain jugaa, tp tetibe trjumpa gambar nie. Tuh gelenyar upload :p

----------------------------

Trying not to active on twitter, for no reason. Hahaha -,-
I just want to speak through this blog.
This will make me more relieve.
Thats why link of this blog, expressyourfeeling. Hahaha boo -,-

Haaa, eh nie cerita lain. Takde kaitan dengan atas. Aku sekarang dah tk reti nak snap gambar sensorang :( Lagi lagi guna phone, kalau guna DSLR boleh gagah lagiii. Kalau guna phone, gua hancussss. Dulu punya laa legend snap gambar sendiri pakai phone. Kalau memory card 4G, 2 tuh untuk gambar sorang je. Hahaha, sekarang ? tidak lagii. Gambar semua mesti ada teman.Kalau sorang rasa sangatttt pelik. Hahaha gila rasanyaa -,-

No comments:

Post a Comment