Saturday, December 1, 2012

ShineBrightLikeADiamond

Find out a beautiful sea,
I choose to be happy~

Ohman, don't know why past few days I like to sing. Err right... before this I always sing, but this time feel like wanna go for karaoke. Hihihi, anyone ? Let's ! How bad your voice doesn't matter. Cause I do sound like a frog calling for the rain down too. Heeee

*switch Bahasa Melayu mood*

All rightt, ehh silapp. Semua kanan #OhMyEnglish, huahua. last week gua join event UTM, malakoff. Dia macam merentas desa laa mcm tuh, terbuka. So nak masuk kena bayar, sebagai warga UTM sendiri, gua percuma sahajo~ Berapa km kau lari ? Haaa,a ini yang nak cita nie, 15km beb gua larii. Iyeee, 15km, tkpernah pernah lari sejaoh tuhh. Dulu time kat sekolah pun berapa km je. Ini tah laa jaoh, berbukit bukauu, ada satu check point tuh tk boleh belah gilaaa ! Daki tinggi tinggi pastu turun balik. Bila ingt kan balik, mcm woww pun adaa. Sebab aku berjaya habis kan larian tuh. Ehh tkna panggil larian laa, sbb aku jalan je bnyak. Hahaha, dapat medal :)

Before the RUUUN !
 
2 jam setengah kott nak habis kan jalan kaki nie, mmg time tuh matahari pun dah keluar laa kan. So pabila matahari sudah memancar keluar, maka cahayanyaa membakar bakar kulit gebu putih ku ini. Aduhh, perit nyaa rasaa. Hahaha, pastu esok tuh ada kelas mengukur. Berjemur lagiiii -____-" Gua tah laa cepat burn, mmg senang sangat laa berbelang nie. Tangan tk payah ckp laa, muka lagiii. Haihh haihh, lepas nie serious nak pakai sun block, serious. Before nie tk pakai sbb mcm alaa malas laa. Kalau malas mmg smpai habis sem laa gua hitam, aaaaaaaa dowan :'( ----------> Why berbaju kurung, sbb Isnin formal day tapii sbb dah ade kerja ukur nie, ada kelonggaran pakai seluar. Yipppie !
I say QS, you say CECOMELZ. 
QSS ! CECOMELZ ! 


Photoshot class, and the ladies were asked to sit. Usually got the class teacher in the middle of the front, but time has change. No teacher, no lecture. Just us. Gua ditengah tah laa besaq sekalii dah macam pengganti cikgu pun ado, Hahaha.

 





No comments:

Post a Comment