Saturday, December 29, 2012

ProductiveSaturday

Masa balik rumah hari Jumaat tuh Mama ada cakap yang dia ada masuk kan nama aku untuk buat kek bagai nie. I mean cupcakes, Weeyuuuuu~ Entah program masjid untuk budak budak, kan sekarang tengah cuti. So dorg buat laa program.

Tapii cerita dia, semua budak kecil kau tahu tk ? Hahahaha, tkpe aku dah biasaa. Aku rasa mak aku nie pikir aku baru 6 tahun kott. Weyhh paling besar pun 15 tahun. Gua ? 18 ocayyyyy, Hahaha. Terasa malu tp tk heran sangat sbb kira macam aku teman anak buah aku dua ekor tuhh. Hihihi,


See, plenty of kids -,- Kira tadi gua member member dgn budak hingusan. Eh ? Hihihihi, aku rasa ini laa faktor aku tk matang matang lagii kott. Err lupakan kan fizikal, tgk mental. Hahahaha :D tp okayh je, gua lek jeww. Tapi an budak nie banyak bunyi pun susah jugak an ? Merajuk laa, lahaiii~ Sepak baru tahuu. Hahaha :D But, this is really made my day :)


 Ini tiga orang budak haa, suka buat gua tension. Hahaha, sorang pantang nampak phne terus mintak nak maen game, sekarang tk payah risau siapa nak maen kan Pou aku. yang bdk tudung pink tuh rajin nak maen kan. Hihihi, yang kakak tuh tk habis berebut dengan aku nak guna PC. Time aku pegang laa dia nak tgk movie laa, maen game laa. So mengadaa~ yg boyboy tuhh. Aaaaaaaaaaa too cute I could die ^^ Ehh aku baru tahu cute tuh ape, I mean meaning of cute which is ugly but adorable. Whaaaat ? Hahahhaa, untuk baby sesuaii, untuk awek ? Hahaha, kesian si awek, ugly eh ? Hahahaa :D so lepas nie pakai comel tauu, tk pun omeyy aww aww :p 



Rasa gambar nie mcm sweet pulak, ihiks :)

No comments:

Post a Comment