Monday, October 22, 2012

NeverRegratMoveToUTM


Aww, meraka sangat sweet :') serious ridnuu gilaa time mula mula dulu. Time masing masing nak cuba merapat kan diri, masing masing nak kenal. Ahhhhh aku rindu time fest :') Masa tuh aku rasa kitaa unite gilaaa, kalau ada game semua tutrun bagi support. Ingt tak yang time malam pergi support bdk laki maen futsal, support kamii yang perempuan maen netball, support maen volleyball, maen takraw, pes semua laaaa :') serious ouhh aku nak mcm dulu tuh balik.

Sekarang ?

Skrg rapat jugakk, cuma dah renggang siket. Maybe ? Em biasa laa, sbb minngu exam kan, masing masing nak stdy nak buat revision sendiri. Tapi korang, next sem rapat balik yeh ? :) Haaa, nie kalau nak keluar hang out ramai ramai, whatsapps laa tauu. Paham ?

No comments:

Post a Comment