Tuesday, October 23, 2012

ForSakeOfMeatballss

Ini mengarut, mana aku dapat perangai macam nie pun aku tak tahuu. Pergi Ikea haaa Ikea yang jaoh dekat sempadan Thailand tuh, amboii menipu benauu. Tapi yang pasti dia jaoh laa dari Bukit Indah semata mata nak makan MEATBALLS. Tapii selalu nyaa kalau budak baya baya aku tweet keww cakap keww sembang keww nak pergi Ikea nie tk laen tak bukan, mesti nak makan meatballs. Nak beli furniture rumah pun tiada yang ada bapak punyaa ~ mohon guna intonasi yang sesuai. Hihihi, tapii serious geram tgk showroom die, rasaa mcm nak nak bilik mcm tuhh, aaa nanti nak dapur macam tuhh. omgg ! bilik baby die, omeyyy nyeee :3 k tuh semua impian, eh cita cita nanty bila dah kayoo~


Since 2007 and still counting :*


The girl in black called Adilalala, she's studying at UIA in English-aku-tak-ingtt-apaa Course. The lady in the middle know as Waniewanottt. Ouhh dia kasihan tercampak dekat UiTM Kuantan in Law-fuyoo-peguam-woo Course :D The gadis-paling-depan-kalau-boleh-nak-masuk-camera iz cho cumelzs nyeww. Huahuahuaa

Ouhh yeahh thanks to Irfan for the ride to Ikea, and Fitri too ! Heyyy Fitri, where's my waffle huh ? Almost 3 years i waited for the waffle you know. Bout the brownies, emmm kire halal laa can ahh ? :D

In the nutshell,

Ehh aweks nie tetibe memalu nak posing. Jappp, Hafiza maluuu ? Hahahahaha dia tahu ke malu tuh ape ? :p




No comments:

Post a Comment