Sunday, October 21, 2012

CeritaSemSatuSudahTamaaat !

Dengan ini secara rasmi nyaa saya, Raja Nurhafiza Bt Raja Aziz telah menamatkan Sem 1 bagi Tahun 1 *baling topi graduation* 

Okayh baru habis Sem satu cite lebat mcm dah habis diploma an an ? Hahaha. Tak ini just menunjukkan bahawa gumbira nyaa perasaan ku ini. Hihihi, Juuum aku nak cerita dari awal aku amek paper. Kau nak dengar ke, tk nak ke. Aku tak kiraa, aku nak cite jugak dan jugakk ! *hentak laptop*

English
- first paper uuuuu~ rasa mcm older post pernah cite, tp nak ckp nie je, aku duduk meja 111 hihihi

ICT
- meja ICT aku duduk 69 kott, ehh ke aku tipu. Hahaha, bukan tipu laa tapi tak ingtt :p yg aku tahu ICT aku ade tinggal soalan, why ? dah aku tak tahuu aku malas nak pikir dah pastu aku keluar laa awal. Cemerlang bukaaan ? :D

TITAS
- the only paper that held at PSZ, the rest of paper at Dewan Besar. Weyhhh, meja dia rapat rapat pulakkk, setakat nak tgk org sebelah boleh sgtt. Aku tgk jugakk sebelah, tp tak tiruu, aku lihat sahajaa. So itu bagi aku bukan meniru, niat tkde, Hahahaha :D

Measurement
- ehh aku dah lupaa mana duluu, eh tk kesah laa. hihihi, tapi yg aku ingtt aku ingat aku dah boleh watlek dah keluar dewan, kira mcm aku boleh gak aa jawab. Then tgh makan kat cafe, Si Abe dtg mencarut carut dia ckp dia salah buat, aku pun mcm ohh shit aku silap jgkk ! Akibat susah menerima kenyataan, lalu pergi mini mart beli Caburyyg besar punyaa makan tk ingat dunia lalu tertidur.

Professional Practice
- perasaan yang agak gembira apabila pada malam sebelum exam, bertungkus lumus dengan Sheyshey mentelaah PP lalu keluar apaa yang kami berbincang bersamaa. Heeee~ result belakang cerita, yang pentng boleh buat ke tak.

Mathematics
- sebijik keluar yang test punyaaa ! Mcm senior ada ckp, kalau Cik Karimah  nie selalu dia amek yang test je. Sekali memang test punyaa laa adoiterbernyepun. Hahaha

Construction Technology
- last paypeerrr, last payypeer. Hihihi, nasib pagi cepat siket lepas kan beban tuh. Huahua, Daaaan sekali lagi alhamdulilah paper yang aku dengan Sheyshey menelaah pagi pagi tuh mmg sebijik dua bijik tiga bijik keluar. Serupaaaaa sangattt ! Actually aku dah terlupa dah nak buat, sbb die laptop then pergi kacau Amalina, tgk die tgh buat tuh yang aku teringtt nak buat. Lesson learn from this story - Pergi laa kacau orang :)

Ehh ada lagi satu subjek, Drawing. Tapi yg ini tkde final, just marks time buat project, buat tutorial je laaa. So cerita dia sem nie aku amek 8 subject. Haaa, dah macam PMR kaan ? Nie kira PMR Version 2.1 huahauahau.

Lepas je habis paper, terus gerak TS dengan Sheyshey. Mereka yang laen mahu pulang KSJ duluu, kami nak gerak awal nak balik awal. That why laa :p Maen bowling lepas kan stress, amboii stress. Hahaha, aku tk gemar sgtt mengklasifikasi kan aku nie tgh stress ke tk. Huahua, yang penting haritu aku sgtt laa teruk .___. how com i can kalah dgn bdk kecil ? Ohh myy this is so unbelievable. Hahaha, takk, aku sajaa je bagi die menang kang nanges terpekik terlolong, aku jugakk maluu :p

Can you see that we're too happy cause final is over ? Can ahh ? Hihihi :p

Like we always did, always pop-up with tetibe-idea-jum-beli-jam-sama. Hahaha

Met them for awhile, ohh i just love you guys, sayang pipi kanan siket :* opps kena tunduk pulak :p

No comments:

Post a Comment