Saturday, July 28, 2012

Iftar Ramadhan !

*knock knock*
caaakk, Assalamualaikum :)

Okayh mengapa aku begitu gedik mcm itu ? ahaha, sejak masuk UTM nie makin gedik plak aku -___-" its more too gelenyar laa cite die, selama nie gelenyar siket jeww, hihi. Hari tuh kan aku ada cakap yang aku kene buat event berbuka puasa. so . . .

THIS IS IT ,


Ramai bukan ?
Gila kau tk ramai, budak tahun satu tahun dua tahun 3 campur lagi budak degree, lecture serta anak anak tk masuk lagi nie, fuhh fuhhh -___-"

Makanan tk cukup, yess bnde nie yg paling aku risau dan risau serta risau. Sbb puasa kan, makanan mmg subjek yg penting laa. Orang mmg nk makan.

PA system plak mcm mana time tuh buat hal. Mula mula mmg hambar gilaaa, nak pasang lagu mendayu dayu PA system mcm hareeem. Tk tahu nak bukak kat mana, sbb kita orang buat kat dewan besar, so die mcm pelik siket aa.

But don't worry, everthing was fine :) Everything went as planned. Walaupun mula mula agak kelam kabut. hihihi, ada yg lecture ckp tkna datang tetibe muncul. Mana laa aku tk risau makanan tk cukup kaan. Makanan Alhamdulilah cukup cukup, dan sedap bukan ? Well sapa yang cadang kan, hihihi.


Sangat sangat berterima kasih kepada semua budak cecomelzz yang sedia membantu kite orang. Nanty time kumpulan korng pnye program kami bdk puasa akan tolong jugak. hihihi, cecomelzz setiakawaan bukan ?. ahaha


 
DDPQ Cecomelzzz :D 

ehh, nie montaj kami buat

 

Friday, July 20, 2012

AhlanWasalanYaRamadhan !

Salam Ramadhan Al-Mubarak. Happy Ramadhan. Make this Ramadhan the best Ramadhan ever. May Allah bless you forever :) 

its been a long time since i cant celebrate first ramadhan with my family. but this year, i did and me is so excited. ouhh yeahh, got new member in our family, kak da alhamdulilah safely gave birth. got baby boyy uolls :)

SportDay~

aaaaaaaaaaaaaa penaaaat ~


apa yang penat sgt nie pown aku tk tahuu, tp penat laa cerita dia. ahaha :D mcm biasa cerita gua bnyak, tp gua nak cerita pasal minggu sport, eh die panggil ape eh ? sport ke ape tah, tp yg pasti minggu tuh buat aku tak boleh balek, ciss -__-"




aku dah mula sayang dekat budak course aku :') hihihi, malu nye, tp serious dorg comel gile, cecomellzs kaaan, ahaha. perangai sumpah tk matang. nmpak je muke macho, tp tk matang. serious wa ckp luu. dan itu yg aku sukaa :) dan kami mementingkan semangat setia kawan, cehh bajettt. ahaha.

 
 haa, nmpak tk cm ne tetibe defend boleh jd shooter. tuh yg kalah tuhh, ahaha

then malam kebudayaan tuh kelab aku take part aww, so dorg berlakon. haa tetibe an mlm tuh pelakon utama mcm demam aw, then dorg suh aku ganti, sbb aku follow cerita tuh. weyhh mmg tak laa aku tetibe jadi, bidan terjun kott, tkna akuu. boleh nages aku, ke mmg dah nanges ? eh eh eh ? ahahaha :D tk laa, ini jaja mana menanges mehh, hati cekal nie *muke control* hihihi. so everthing going well, bola tmpar perempuan dpt 3rd place, lelaki 2nd place. em ape lagy eh ? ping pong menang, pes pown menang, merentas ksj menang, isyhh bnyak sgt menang laa, penat nak list kan, kihkihkihhhh :p

Friday, July 6, 2012

InTheNutshell

Dulu kemaen cakap nnty tknak balek selalu laa even rumah dekat, tgk tgk tuhdiaaaa, setiap minggu balek naaa, hihi. nak buat mcm mana, balek setiap minggu dah mcm rutin dah kott. org balek kau pown sibuk nak balek, hihi. tkpe laa, gune kan masa yg berdekatan dgn family nie sebaek mungkin. kn kn kn ?

assignment ?
phewww, bertimbun, banyak kott. dan bnyak yg suh buat in group. aku suke in group tp part yg tksuke tuh bile nak tnggu sume free, paham tk ? tuh yg aku mcm tk berminat siket buat kerja kumpulan nie. tp pape pown kumpulan aku cun sajaaa ~ hihi

kawan kawan ?
secara am nya, bdk bdk QS nie sume gilaa cameraa ~ ahaha. sume mcm sporting gile aa bile ajak bergambar, i loike ~ nie baru syiokk. hihi, nmpak tk ade chemistry kat situu, haa nmpak tak ? hihihi.

event puasa ?
haaa, time pergi kem tuh an, setiap group kene bwt event, event group aku dpt PUASA. so kite org kene arrange kan time berbuka puasa dgn tahun 1 tahun 2 tahun 3 serta lecture. perhh, event makan baii, jgn  main gilee, puasa plak tuhh, mmg makanan paling penting. group aku laa paling awal cite die kene buat -_____-"

hm, kawan lamaa ? :(

korg sorryyyy, aku dah jarang on twitter. kalo on pown tweet siket siket pastu dah. tuh pown time pergi kelas, sbb wifi kat sana lajuu. kat bilik dpt tp tk strong serta mcm gile. hm, Widayahh ! aku dah lama tk dgr cite kauuu, blog kau pown aku dah jarang bukak. hm, sumpah doe aku rindu kau. serious tk tipuuu. hm, Kutuu ! esk kau masuk poli kan ? all the best weyhh :)

td pergi kenduri Alyaa, abang die kawen. then kat situ jumpa Adilah. Nayli dtg lmbat ngn family die, tk sempat jumpe :( Wanie kat Kuantan, die tk balek. jumpe Adilah ngn Alyaa pown aku dah mcm sedih. tk tahu pahal doe, cite pasal masing masing. Alya ckp die baru lepas test. time tuh aku mcm, dah besar dah kan kite kawan kawan :') dulu pergi sekolah sama sama. hm, tp aku sebak time tuh jea laa, tk macho laa kalo aku tertibe menanges kan. ahaha. k, FARAWAHEEDA BINTI AZMAN ! kau laa manusia yg paling lamaa aku tk jumpe lagi kau tahu ?! sumpah dah lama aku tk dgr cite kauu, hari tuh aku nak jumpe kau before aku masuk study tp kau tkde kat sinie. hm, kalo dulu time aku kat teknik ade gak jumpe ptg ptg jumaat sbb pergi pasar malam bersama, now ? :(

TkKenalMakaTkCinta, DahKenalSukeNyeee ~

Assalamualaikum ~ ada org tk ?

oke rumah dah bertahun aku tinggal, eh maksud aku blog. hihi, lama gile tk update, nak upade tp masa tkde, kalo ade pown terlupa, kalo tk terlupa pown Wifi tkde plak time tuh. maaf laa aku bukan mcm kau kau kau dan kau yg beli Yess ! hihi, amende laa beli broadband. WiFi ade percuma lagi, kalo kat kampus, kat mana mana ade WiFi percumaa, hihi, hidup kene bijak berjimat. hoho.

haaa lupa nak habaq mai, Jumaat lepas kami pergi kem. kem apa ? kem indaksi. untuk apa ? untuk suai kenal beramah mesra dengan senior tahun dua. paham tk ? so rapat tk ? em boleh laaaa, dari dulu langsung tk tgor, eh tp senyum laa. sekarang dah hai hai bye bye jugak laa. hihi, bnde tuh tiga hari, dekat mana ? mula mula cakap kat Gunung Datuk laa, tp tup tup kat Hulu Langat je, ciyott -___- kata nya ade masalah, oke tkpe tk kesh. so amacam best tk ? em, em em bolehlaa. agak panas ye mule mule, pastu oke sajaa. aku nak cite pnjang pown dah malas da. ahaha, conclusion camp nie, bdk kelas makin rapat erat serta sendat , eh ?




RELEASE-TENSION-AFTER-CAMP TIME !