Friday, June 22, 2012

ConstructionTechnology


our first presentation was done !
looking for the site, snap a picture of the sign board. explain to the class bout player workers.
answering their tah-apa-apa-pnya-soalan. The lecture gave us marks. Thats all, the end.

Got so many assignment or perhaps i should called it as tutorial. Its like homework but the term in university life called tutorial.


Saturday, June 2, 2012

FirstWeekAt UTM !

A MILLION MILES JOURNEY START WITH ONE STEP
today the first step had begin :)

 On 27 May 2012 which is last week, me the-girl-who-still-not-ready-to-face-real-world registered to further my study at Universiti Teknologi Malaysia. 
Aku sampai pukul 9 kot, tapi dalam offer letter cakap daftar 830. hihi, biasa laa, buat apa cepat cepat. then oke dah daftar, aku malas nak cite panjang. ahaha, sebab aku tak ingat yang perlu kamu semua tahu roommate aku orang Terengannu yoo ! ahaha :D Farahin nama nya, panggil aja Faa. eh Faa, nama best friend aku kat bukit indah :) 

28 May 2012

Aku bangun awal, bangun sendiri, alram phone jea, pukul 430. fuyooo. hihihi, seminggu nie orentasi, so memang laa kan kene bangun awal, solat jemaah kat surau. Harinie daftar yg lain lain, mcm serah kan nie serah kan tuh. buat kat matriks, woww,  kad matriks yoo. boleh dapat student price. ahaha :D

me officially to be UTM's student :)

29 May 2012

Lewat siket dari hari pertama :p 445, tp aku snooze kasi 450. but today full of taklimat, pfft

30 May 2012

meet my course-mate .
Shasya and Sheyshe :)

aku tak ingt laa, tp yang aku tahu today lawatan sekitar kampuuus ~ 

31 May 2012

Sukaneka time ! Ayuh bersenam sihat kan badan, pagi pagi senam aerobic then ade lawan bola tampar, bola jaring, bola sepak, tarik tali. aku nak masuk bola tampar dgn bola sepak. eh ? ahaha maksud aku bola jaring. tapi tak boleh, kene masuk satu sahaja, aduhmakk -___-" 

1 June 2012

That day was awesome ! why ? malam kebudayaan yoo :D memang best laa kan ? hihi, aku macam nak masuk tapi macam err tkpe laa aku bagi peluang kat orang len dulu. hihi, weyhh, Irfan masuk dikir. ahaha, overall malam kebudayaan BEST GILE ! :) but wait the on that evening our Prime Minister came to our campus to launching the new building. thus someone important from Japan also came along. wow, this is so nice :) tp yang tak nice kami kene berdiri lama dibawah terik matahari yg memancar ke bumi, fuihh -__-'

2 June 2012

ade gym wooo, tnggu 6 bulan badan aku ade muscle HAHAHA

Aku bangun lambat weyh, 630 kott. ahaha, style gilee (y) nasib baek jiran sebelah tolong kejut kan, kalau tak, tak tahu laa bngun ke tak. ahaha, alah today just gotong royong sajoo, tak payah nek bas pergi kampus. sbb gotong royong kat kolej sendiri. hihi, so cite die budak yang duduk kolej kat kampus kene dtg tempat kite org plak. hoho


so thats it, one week at UTM full of memory and exhausted, fuihh. actually I dont like orientation-week =___= mengantuk kan aku, oke memang laa aku selalu ngntok even bukan orntasi. ahaha, tp nie buat lagy ngntuk maa -__- nasib dorang jenis yg suke bergamba jugak. ahaha, kalau boleh sume tempat setiap masa nak bergambar. ahaha :D


so sekarang nie aku, fafa, sheyshey, shasya ngn atik laa bersama sama pergi kemana mana. lima org an, normal laa sorang akan tertinggal. and the sad thing it was me T.T mule mula mmg hati rasa mcm, entah laa nak ckp mcm mana. then aku ubah mind set, kau dah besar. kau buat lek je jaa. ceh. ahaha :D  hope you guys can stick with me, layan all my merepek thing. be my friend. close friend :)


Don't worry GEMILANG SEVEN always in my heart. No matter what happen, i love you guys. FOREVER ♥