Wednesday, April 4, 2012

MirrorMirror

 

my kembar wootwoot ^^ semalam adila msg nak ajak kua. tp bile aku kat bawah, mmg phne kat atas tak akan dilayan. so die call rumah, wahh. smpai mcm tuh. ahaha, dia ajak tgk Mirror Mirror, aku pown mcm em oke laa. tp aku nak tgk Hunger Games ! T.T weyhh sedih gile tk dpt lagy tgkk cite tuhh. seriousss ! dia dtg rumah aku kul 12 then gerak nek bas same same. gentle er pakcik bas tuh, ehh kembar eh ? ahaha, alaa nmpk kite org same sebab ketinggian plus berkaca mata. hihi, sayang rindu sama ini budak. sekolah sebelah sebelah, tp jumpe jarang. hihihi, ehh aku jumpe aqil classmate akuu ! oke tetibee, ahaha


jaja gelenyar begini laa rupoo nyoo.


okayh, die nie perot mcm gajah. dah abis mkn burger still cilok makanan org. manaa gemukk kauu jaa -______-


bila kawan lelaki ajak aku keluar aku akan pertimbang kn sampai sepuluh kali, kecuali kalau keluar ramai ramai.
bila boyfriend aku ajak aku keluar aku agak susah nak sudi, sebab aku tak boleh keluar berdue, tp aku nak keluar berdue. so baek aku tak payah keluar. bawak kawan ? kmfm boyfriend aku tak terlayan, sbb aku lebih jage hati kawan. maaf, itu aku.

No comments:

Post a Comment