Friday, April 13, 2012

MamaHoliday, Kami ?

Assalamualaikum and Good Evening awesome !

since mama away to Langkawi for 3 days, me as the new housewife will do all the chores expect cooking. hihihi, yee aku tak reti masak. alamk pengakuan berani mati nie. ahaha :DD alaa goreng nugget, hotdog, burger. buat telor dadar reti laa. ehh kire reti laa tuh. hihihi :p nnty laa gua belajar, lek luu. belum kawin lagy. amboii, ahaha :D maa, take care aw kat sane. handphone pegang sentiase, and jgn send msg kat org 'nothing to display' ahahaha :D nak daim tauuuuuuuuu ! :)

so tadi keluar ngn abah kakda and her annoying daughters, kakak and adek. yg suke cari pasal ngn achu die. aku geram betul, lagy lagi ngn kakak.ade jea buat aku panas, aku pulak umur baru 7 tahun, same tak matang. ahaha :D tp mara mara pown time nak susu, mintak achu jugakk. nasib baek achu nie baek. hihihi, pergi Ikea nak makan meatball, kasi wanie jealous. muahaha, oke tuh tujuan kedua. tujuan pertama dorg na cari rak ape tah, aku ikot keja due ekor budak kecik nie -__-" tp tk beli pown, tk berkenan.

wa panas betol laa ngn minah sorg nie, lu ape hal na post ckp mcm tuh. lu tahu tak lu ckp tk pakai otak ? hoii, kau nak ckp mcm tuh ape hal ? iman kau kuat sgt da aa ? kau pikir agama kau A da cukup bagus aa ? eeeeee, aku menyampah doe. geram tahu tak geraam ? pastu, org cube betul kan balek kau, sbb kau nie kire mcm dah tersesat jaoh gak aa. kau ckp die ceramah, uishh lu tak belajar sivik kaa ? reti na ckp sopan sikit ? panas nie panas.

dahh, jaa tenang tenang. kau mara panas geram er, bukan ade effect pown kat die. ahaha, tenang tenang, tarek nafas, lepas oke lepas esok. hihihi, em laa adious amigos !

No comments:

Post a Comment