Tuesday, April 24, 2012

ItsTime ~

24 April 2012
Selasa
0830 hour

*cek calender*

AKU JPJ TEST LAA WOIIII ! cuak lapan.

bngun pagi, siap siap pergi kat office die. mcm biase janji 830, 9 baru sampai. janji melayuuu ! opps die keling, oke laa janji kelinggg :D then smpai smpai, wa num 19 org da lepas da. sorg lagy Yaya <-- budak kenal kat situ. die num 31. sbb kite org nie lambat sampai, so kene tunggu giliran sume abis baru kite org, chiott -___-" blame the agent ! sape suh lambat, then parking, takot gilee weyhh sbb test kan kalo tak biase jea. kang gagal RM150 melayang, aku tknakk ! -___- ade sorng cina nie, nanges kot depan org jpj tuh, sbb gagal bukit. tuh yg menambah cuak didada nie. perot aku jgn ckp aa, mcm ade anai anai. ahaha :D

dpt kete, aku cek handbreak dulu, sbb bukit an, handbreak penting woo. shit, handbreak aku mcm na kene cmpak laut -___- die tk rase bile tarek, aku da cuak gile, 'tenang jaa kau boleh laa. bnde simple naek bukit jea pown' ayat tenang kan hati. ahaha, then turn aku, aku jalan laa. da smpai atas bukit stop, sume oke da. then aku na jalan turun, aku mcm aik asal mcm tk jalan nie, 'hidupkan engine dulu dik' ahaha, oke mati rupe nye. tapi nasib baek lulus. hoho

then pergi parking, aku masuk parking da cunz da, tiang tkde jatuh terlanggar ? aku tak tahu, tk kott. ahaha, da masuk parking angkat tangan sume. oke na kua, alamkk nak kua na pusing belah mane nie, aku tk ingtt langsung. then aku pusing arah yg salah, kete da gerak siket. pastu rase macam eh nie mcm salah then pusing arah berlawanan, oke baru betul, fuhh legaa laa sekejap. then 3 penjuru, nie paling simple. ahaha, bongkak kaan ? tkde bagi aku simple laa na banding ngn parking bukit td.

da lepas sume nie, na pergi uji jalan raya plak, yaya tk abis abis ckp tkna jpj perempuan sbb salu bagi org fail. aku angguk angguk jea. iyea iyea kan die, kang tk layan mcm jahat sgtt.ahaha, tgk tgk die yg dpt perempuan. ahaha, tkpe die lulus jugakk :) aku ? aku dpt lelaki yg sangat laa strict ! weyhh diam gile, aku tnye die entah entah. nasib baek jawab salam aku bagi, kalo tak aku da hentak da. wa pikir lu org jpj jea.

masuk masuk buat 8 bnde bagai tuhh, then part hazard-light aku tk jumpe, sbb salu bawak kancil test viva, shomarttt ! ahaha, aku tnye aa die mane eh, die sempoii muke garang tktahu.oke foine -__- then na gerak da nie kete, na turun kan handbreak, alamakk asal susa sgt nie, serious susa and aku tk tahu mengapaa. na kate tk mkn, 2 keping roti kire mkn aa tuhh. hihi, lame weyh aku na turun kan handbreak tuh, then aku tnye aa die, asl susa sgt, nie lagy sempoii 'lagy satu mint saya bagi awak jalan' weyhh, siot aa, kau buat aku lagy gabra laa bijakk ! ahaha, then oke boleh pown turun kan. hihi, jln jln time kat bukit, aku betol laaa duk line kiri, then ade org nek basikal, aku jalan jea laa, tp serious dekat gile ngn org basikal tuh. jpj tuh da mara aku da asal tak elak, aku senyum, say sorry jea. ahaha, haa satu part tuh, aku tk tahu mcm mane boleh mati engine, ahaha. tp nasib aa sekali jea. hihi, da abis tuh die suh sign, aku tgk markah aku, 18 ! alhamduliah lulus :)

aku ingt tak da ouh, ahaha, sebab aku bnyak sgt bunyi, ahaha. abah aku kate, nie sbb kau bagi die salam nie. ahaha, boleh pulakk -____- thanks to Miss Citra and Siva yg ajar aku, even kau salu lambat. ahaha, to abah yg selalu ajar kat parking masjid, to sape sape yg wish me luck :) lepas nie jumpe wa di jalaan ! ahaha :D ehh abg nek basikal , sorry kalo na terlanggar kau td. ahaha

moto ? nanti laaa ~

No comments:

Post a Comment