Tuesday, March 13, 2012

JourneyToAlamandaa

 jyeahhh ! finally jd jugakk jumpe awek awek nie. ahaha, time awal awl dulu sume bz, janji serupaa keling.dgn kerjaa nyaa lagyy. pastu wida suh aku pilih tarikh, set date nak dating. aku pown sebut laa 12, sbb aku suke num tuhh. hihi, kenape aku pilih ? sbb paling comell. ahaha, *dushh

passport to Alamanda :D

suppose aku gerak ngn ibu ngn nad. tp tetibe ibu tak jd, ummi die tak bg. so aku gerak ngn nad jeaa. yg eila intan temah kama, boleh rujuk blog Wida mengapaa dorang tak ikott. semua persoalan akan terjawab. amboii, ahaha. yg si nad boleh pulak die sesat nk cari LRT ampang. aku pulakk, retizs na bg direction. ahaha, yg si jatul, nemoo da tunggu kat LRT Bandar Tasik Selatan. eykaa bidon ckp da smpaii, bnde die still dlm KTM ngn wida, booo. ahaha. then aku nad jatul nemo pown tunggu laa dgn penuh setia serta sabar. tah laa sesat na cari ERL ulang alik jalan kat situ dekat 5 kali gak aa. manaa panas time tuhh, ketiak aku tak menanges pownn. make up aku maanaa caer. ahahahaha nak tnggu si eyka ngn wida nie, kata nya lmbat KTM tertibe stopp, reverse belakang. ahaha

then da cium peluk sume sume, gerak nek ERL same same jmpe a'an kat sane. smpai sampai, a'an bg aku surprise. ahaha, peluk die pastu jarum peniti kat tudung die tercarik kat tudung akuu. sweeeeeet ! ahaha, abis musnah tudung akuu. tak pasal pasal tukar fesyen. thanks nemo ouh and nad :) yg laen pakai menggunakan kesempatan amik gmbaa. ahaha, tkpe tkpee :DD tp masalah nye, aku tak selese pkai mcm tuhh. ahaha -___-" rase pelik, so smpai alamanda tukar balekk, pakai mcm biase.


ehh, Raihann, terime kasih belanje makan MANHATTAN *bace version melayuu. hihihihihi, sedap gile weyhh, sumpah sedapp. bnde free jaa, mane tak sedapp. hihihihihi, pape pown a'an, thnks taww :) muahh :* perut da kenyang men boling laa syiokkkkk ! wakil Bukit Indah num 2 weyhhh ! org Putrajaya dapat first sbb salu berlatihh, hihihi, tp pape pown budak Soeharto num last. ahahahaha :D


da puas bowling, karook pulakk. menyumbang kan suare yang sumbang. hihi, yg si nemo nie tak abis abis na men token yg nari nari tuhh, aku pown oke jumm. aku pown na tryy. aku maen jea. reti tak pownn. ahaha :DD ehhh, abg yg tunjuk kan bilik kat tempat karook tuhh hensem. winkkwinkkk, ahaha :DD eykaa suke aa tempat tempat jerit sesuke hati nie, kataa nye lepas kan tension. ahaha, akak Nando's da die skrgg. welcome welcome, boiyaa boiiyaaa. ehh ape kaa ?  haa, yeboo yeboo. ahaha :DD


on the way balek, wiwi belanje Secret Recipe, yuummmyy ! wiwi sweet laaa, hihihi, nnt mummy na lagyyy ehh ? ahaha, ehh, aku teringt time makan kek tuhh mase nak tunggu bas. ade akak Nando's tuh buat lawakk petangg. ahahahaha, yg a'an mintak tlg die amek kan gmba kite org kire mcm last bergambaa aa before balekk. at first, die buat takk tahuu jea. pastu a'an suro agyy mybe die tak dengar kot. pastuh, ahaha. yg lawak nye. die tak tahu tekan mane die pakai men nak tekan jea tepi camera. ahahahha, yg eyka ngn jatul nmpak tahan gelakk duluu. pastu mybe akak tuhh nak cover line tnye bas ape yg lalu tadi. ahaha, ehh akak. sooryy, akak buat kiteorg saket perott gelakk. ahaha :D eykaa, tak yah keje Nando's aa. ahahaha :D

pape pown, gathering nie sumpaa terbaekkk ! aku tak pernah gelak besar till jumpe korang. hihihihi, you guys really light up my dayy :) i love youu, each of youu. nnt kua same same lagyy yehhh ? kalo boleh nak sume ade. nnt jumpe lagy, InsyaAllah :)

No comments:

Post a Comment