Wednesday, March 21, 2012

Alhamdulilah :)

ALHAMDULILAH YA ALLAH :)
AKU SANGAT BERSYUKUR DENGAN KEPUTUSAN AKU.
TERIMA KASIH YA ALLAH :')

this is just beginning, long way journey that i've to go on. to face real world. i must study hard to achieved better result after this. i just wanna make my parents proud of me, that's all. and yes, today i make them proud. terima kasih ya Allah. eventhough i didn't manage to get straight A's but still i do thankful :)

maa abah, cikgu cikguu, kawan kawan, terima kasih :')

nak cerita siket boleh detik detik amek result, hee boleh laa boleh laa :D

time aku smpai, nad da tnggu. mmg aku suh die tnggu sbb aku nervous aa na gerak sorang. hee, smpai dewan result belum kua lagy. tp time tuh da kul 11 da padahal. so peluk cium jumpa kawan sume pastu cikgu umum an sape yg terbaek ikut aliran masing masing. sekolah aku sorang jea dapat straight A's. budak awam 2 :) pastu cikgu ckp yg dapat 6A keatas tahun nie ramai. aku time tuh hanya mampu berdiam diri jea. tak berani na ckp ape ape. pastu pelajar da boleh amek result masing masing ikut kelas masing masing.

time tuhh, aku cuak gile. mmg jatung hati tak tenang da, serious. da smpai turn aku, cikgu bg. serious ckgu bg mcm tuhh jea. tak ckp ape ape. aku mcm teruk er aku dpt, then slip tuh aku terbalek kan, aku tak tegokk agyy. air mate da mengalir da time tuhh, takot sgtt. the kua dewan, agak lame jgk masa aku na tgk slip tuhh. aku takot aku tak dapat ape yg aku nak, tp aku nak sgtt ape yg aku nak.

then na call mama, tp tak dapat sbb mama cabut wayar telepon sbb aku suh. ahaha, ingt na bukak sekali ngn die, pastu aku try kuat kan semangat kuat kan hati tgk result aku.


ALHAMDULILAH YA ALLAH terus air mate kelua mcm air terjun, terima kasih ya Allah kerana mendengar doa aku :) abg lan org first call, then kak da. aku try call mama tp tak dpt sbb wayar cabut kan. ahaha, then nak dekat balek tuhh mama call. die da risau sbb cousin aku sume da ckp result dorang, jiran lagy. aku ckp laa aku dpt sekian sekian then mama menanges :') menanges kegembiraan, die bersyukur sgtt, die tahu aku boleh tp die just takott.

kepada sesiapa yg kecewe ngn result, ingt this is not the end of your life. you must not give up, rezeki ade kat mane mane. and i just cannot too happy of my result, because the new game begins :)

No comments:

Post a Comment