Monday, February 20, 2012

StereoLove

Assalamualaikum.

before that sorry for not updating my blog. dah bersawang dah blog aku nie. ehh kau cite jaa, mcm ade jea org bace. ahaha, aku tak kesah pown. i dont mind seriously. so, hows life earthlings ?

mine ? nothing different. oh yeahh, end of this month aku da nak bersaraa. pencen dari keje. hihi, why ? first sbb aku nak mintak cuti seminggu tak bg. kedekut, berkire. satuu duaa tigaa. aku pown berhentilaaa. takpe, tak kesah. da dpt pengalaman da. hee, gaji pown wa da merasa. hihi

lesen ? haaa, tuh jugak salah satu faktor nape nak brhenti. org tuh ckp oke nnt i call you. smpai laa nie tak call call. amboii jaa, memang kau sorng jea customer die. ahaha, iyea aku tahu kene push die. tapi ngn aku keje nie. serious busy. tuh yg nnt kalo da pensen tenang aman buat lesen bg habis. hee

em em em, aku nie sombong kea ? -.- aku rase aku tak sombong tp aku mls na ber-contact org. bukan nye bererti aku lupe kawan, tidakk. tidak sesame sekali. haa, tgkk ayat novel dah kua. ahaha, tp aku stalker org. kire mcm aku amek laa tahu perkembangan kawan kawan aku. just aku tak rajin nak contct org. org cntct aku balas. tak de laa smpai sombong tak reply an. cek takdo laa kejam sgtt naa. zalim kdg kdg tuhh da terbiase. hihi

sorry if my words nor my attitude hurts you. inside or out, friends. i didn't mean it.

No comments:

Post a Comment